Onze werkwijze

Probleem bepalen
Het klachtenpatroon veroorzaakt door straling heeft vele overeenkomsten. Kinderen die in paniek wakker worden, elke nacht. Zware vermoeidheid, Onrust, Geen thuisgevoel. Gevoel van niet alleen zijn. Van alles al geprobeerd?
Of.. gewoon uit voorzorg.

Afspraak maken
Indien het nodig is kunnen we een afspraak voor een meting maken.
Onze jarenlange ervaring laat zien dat voor de meeste plekken "goed" te maken zijn door het plaatsen van een Skyld en het advies is dan ook vaak; Plaats een Skyld en dan kijken we na een tijdje wat het effect is. Meestal is het probleem dan al opgelost.

Meting uitvoeren
​Als het echt nodig of gewenst is komen we op locatie om een meting uit te voeren.
De meting neemt gemiddeld 2 uur in beslag. Er wordt gemeten op alle soorten straling en er wordt ook gezocht naar zwervende energieën. Het grootste voordeel van een meting is het delen van informatie ter plekke.
Een meting kost €295,- (Maximaal) 

Advies samenstellen
Uit de meting volgt een advies om wel of niet te ontstoren met de nodige uitleg.en natuurlijk ook de reden waarom wel of niet. Ook deze uitleg is heel belangrijk. Wij plaatsen geen apparatuur als het geen zin heeft. Is er daarentegen wel iets aan de hand dan zullen we daarvoor het juiste advies geven.

Apparatuur plaatsen
De Skyld de sterkste uitvoering, gelijk de oplossing waar we het meeste mee kunnen bereiken. Vaak wordt er dan ook gebruik gemaakt van de oplossing voor het water en dan plaatsen we een Skyld Wetter. De binnenkant en de buitenkant aanpakken.

Controle en nazorg
Is de apparatuur geplaatst dan nemen we even rust om te kijken wat het resultaat is. We meten ook of de stralingsvelden veranderd zijn en bij het water meten we de Bovis-waarde.
De nazorg behelst meestal een aantal actiemomenten per mail of app.  Zelden moeten we nog terug naar de plek.

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel