Aardstralen, geloven of niet?

Als je voelt dat aardstraling invloed heeft op je gezondheid of welzijn, dan zijn er een aantal stappen die je kunt overwegen. Het is belangrijk om dat wat voor jou persoonlijk belangrijk is serieus te nemen.

  1. Bewustwording en monitoring: Als je denkt dat je last hebt van aardstraling, kun je beginnen met het bijhouden van wanneer en waar je symptomen ervaart. Hierdoor kun je patronen identificeren en mogelijke bronnen vaststellen.

  2. Ruimtelijke aanpassingen: Sommige mensen proberen hun leefomgeving aan te passen om de blootstelling te minimaliseren. Dit kan onder meer het verplaatsen van meubels, het gebruik van een Skyld, of het kiezen van locaties met minder aardstraling.

  3. Maak een meetafspraak: Als je bezorgd bent over aardstraling en hoe het je gezondheid beïnvloedt, kun je overwegen om contact met ons op te nemen voor een meetafspraak. Hieruit wordt duidelijk of jouw woonomgeving belast is met aardstraling en krijg je een goed advies over een eventuele oplossing. 

Bewezen is dat er steeds meer mensen last hebben van negatieve aardstraling. De oorzaak ligt in het steeds gevoeliger worden van de mensheid. Bijna alle baby's en kinderen die nu geboren worden hebben "paranormale" kenmerken. Staren naar steeds dezelfde hoek, slecht willen slapen, bang zijn in hun kamertje enz.

Een heel goed antwoord kan het aanpassen van de leefomgeving zijn.

Ons motto: doe er wat aan en je leven kan weer verder.

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel