EHS Electromagnetische Hypersensitiviteit, Last van electro-straling.

Er zijn veel mensen die last hebben van straling, aardstraling, maar ook straling van andere bronnen zoals draadloze communicatiesystemen, mobiele telefoons, wifi-netwerken, elektrische apparaten en hoogspanningsleidingen. Deze worden ook wel elektromagnetische velden genoemd. Mensen die hier gevoelig voor zijn hebben last van Elektromagnetische Hypersensitiviteit (EHS). 

De symptomen variëren, maar denk bijvoorbeeld aan de volgende klachten: vaak hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, duizeligheid, slaapstoornissen, huidirritatie, en concentratieproblemen. Deze symptomen kunnen ernstig genoeg zijn om het dagelijks leven te beïnvloeden en het vermogen om in de buurt van elektronische apparaten of draadloze technologieën te zijn, te beperken.

EHS heeft nog geen erkende medische diagnose, omdat onderzoeken tot nu toe geen consistende resultaten opleverde. Maar hoewel er geen duidelijk wetenschappelijk bewijs is, hebben sommige landen wel voorzorgsmaatregelen genomen en richtlijnen opgesteld. De maatregelen omvatten het beperken van blootstelling aan elektromagnetische velden op openbare plaatsen en het stimuleren van het gebruik van bekabelde verbindingen in plaats van draadloze technologie.

 

Over het algemeen is het begrijpen van EHS een complex en controversieel onderwerp. Er is behoefte aan verder onderzoek om de oorzaken en effecten van deze aandoening beter te begrijpen en om een wetenschappelijke basis te leggen voor het beoordelen van de klachten van mensen die beweren aan EHS te lijden.

Zo kijkt de medische wetenschap tegen een steeds groter wordend probleem bij steeds meer mensen. De verbanden tussen de zogenaamde welvaartsziekten en elektromagnetische straling worden weggewuifd.


Waarom hebben er steeds meer jongeren een burn-out of erger? 
Waarom zijn de jongeren steeds moeilijker te enthousiasmeren?
Waarom hebben de mensen een steeds korter lontje?
Waarom slap edemensen steeds slechter?
Waarom lijken de mensen steeds onbereikbaarder?

Omdat het niet klopt!
Er zijn genoeg situaties waarbij het verband aangetoond is maar niemand durft er, meestal vanwege economische belangen, iets aan te doen. Door te ontstoren kun je er zelf iets aan doen.

Jouw mogelijkheden
- Zorgen voor zo min mogelijk overprikkelingen door te ontstoren op de stralingsvelden.
- Zorgen dat je een positieve bijdrage krijgt met alles wat je doet.
- Zorgen dat je met jezelf aan de slag gaat. Jouw gevoeligheid verteld je alles over wat je daadwerkelijk bent.
 

De eerste stap is het accepteren dat je zo bent en dat je hulp nodig hebt met het aanpassen van jouw woonomgeving.


Met de Skyld ben je al een aardig eind op weg.
 

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel