Skyld instructies
De skyld is sterk genoeg voor een groot tot zeer groot huis. De plaats waar je hem neer mag zetten maakt niet zoveel uit. Alleen raad ik wel aan om de Skyld de eerste week niet in het slaapvertrek te zetten. De Skyld is zo sterk dat dat wel eens een onrustig gevoel kan geven. Een beetje centraal in het huis of pand. Na een week mag de Skyld gerust op de slaapkamer staan.
Plaats de Skyld niet in of onder een metalen kast. Dan kunnen de frequenties er niet doorheen.
Mocht je onrust voelen met bij de komst van de Skyld dan kun je twee dingen doen:
1) Een ommetje maken en dat misschien een paar keer in de eerste dagen.
2) De Skyld 5 minuten ondersteboven leggen en daarna weer met de sticker naar beneden.
De Skyld houdt jouw omgeving nagenoeg vrij van entiteiten, alleen is dat niet helemaal sluitend. Zijn er erge dingen gebeurd in het pand of bij een miskraam of een entiteit die vast zit in je huis, dan heeft de Skyld daar behoorlijk moeite mee. In sommige gevallen moet ik dan alsnog naar de plek om het geheel entiteitenvrij te maken.
Heb je problemen met de overgang (JA!!!! mannen kunnen daar ook last van hebben)? Leg dan de Skyld onder een stoel en ga er boven zitten. De natuur regelt dan de balans in de hormonen. Dat is ook een effect van de hogere energie.
Gebruik je zware medicijnen en heb je last van de bijwerkingen? Leg die medicijnen dan op de Skyld. De hoge energie zorgt ervoor dat je er veel minder last van hebt.
Skyldsje instructies
Het systeem is zo ontwikkeld dat de grote Skyld je s'nachts 'vol tankt' met de juiste frequenties. Als je dan weg gaat dan kun je het Skyldsje gebruiken om dat zoveel mogelijk op peil te houden. Draag hem in je broekzak of, als je geen zakken hebt, dan onder de borst in de bh. (Heb ik niet bedacht). Dat is ook gelijk de reden dat de Skyldsjes niet afgelakt zijn. Omdat het Skyldsje nogal eens direct op de huid gedragen wordt.
Kinderen vinden het fijn om het Skyldsje onder hun hoofdkussen te hebben. en diezelfde kinderen geven uitstekend aan wanneer zij het Skyldsje wel of niet mee willen nemen.
Ik krijg nogal eens de vraag of het kwaad kan dat het Skyldje meegewassen is. Het antwoord is ja en nee. Het Skyldsje is van hout en dat gaat niet goed met water. Verder maakt het niet zoveel uit. Liever niet mee wassen maar het gebeurd de meesten toch wel een keer. Ook laten vallen , valt wel mee. Controleer of ie rammelt en zo niet dan is er niets aan de hand.
Skyld Wetter instructies
Een houten klos met een klein bioresonantieapparaatje onder de sticker. De klos bestaat uit twee delen die om de waterleding geklemd worden. De sticker het liefst aan de onderzijde. De twee helften hoeven niet helemaal dicht te zijn. Met de klittenbanden kun je de Wetter fixeren. Het beste resultaat heb je als je de Wetter horizontaal bevestigt. Gaat dat niet dan maar vertikaal.
Een leuke test is om vooraaf een glas te vullen met water uit de kraan en na de installatie en na een paar minuten doorlopen vul je een zelfde nieuw glas. Je kunt dan verschil proeven. De meesten vinden het water zachter.
De hoeveelheid water wat de Wetter aan kan is bijna onbeperkt. De eerste testen hebben we in een varkensstal met meer dan 1000 varkens gedaan. Het water loopt daar gewoon altijd door en zelf met die hoeveelheid water gaat het (nog steeds) prima.
Vragen
Hoe lang gaat een Skyld mee?
Aangezien er geen stroombron nodig is gaat de Skyld altijd door. Wel worden er door het ongoing onderzoek aanpassingen gedaan die met de nieuwe versies meegenomen worden. De grote Skyld kan daarop aangepast worden.
Moet ik de Skyld aan laten passen bij elke wijziging
Ligt er aan wat de aanpassingen zijn. Meestal doen wij aanpassingen als er ergens iets niet goed loopt met entiteiten. Pas geleden hebben we een major wijziging doorgevoerd die technisch behoorlijk ingrijpend was. We hebben het quardrant van de roosters gewijzigd. Vanwege die wijziging hebben we op plekken met zeer gevoelige mensen alle Skylden aangepast. Dat was voor het eerst in 15 jaar. Conclusie: Je hoeft hem meestal niet aan te passen. Mag wel, maar is niet noodzakelijk.
Wat zit er in de Skyld?
De basis van elke Skyld is een set van roosters die zo op elkaar zijn gepositioneerd dat er frequenties worden gegenereerd. Bioresonantie dus. Daarnaast zitten er nog enkele symbolen in die Tom zelf tekent. Dit om de processen ook energetisch te regelen. Straling moet je zowel technisch als energetisch aanpakken en dat geldt voor meerdere processen waar de Skyld zich mee bemoeit.
Kan het Skyldsje kapot?
Natuurlijk kan dat. Het is aan elkaar gelijmd hout. Er is wel eens een hond geweest die hem erg lekker vond, hahaha.
Steevast antwoorden wij; Als hij rammelt dan is het niet goed en moet het Skyldsje vervangen worden.
Het Skyldsje wordt onder de loep gemaakt en heeft dezelfde afstelling als de grote broer. De staafjes worden in de lijm gelegd en daarna wordt ie ook nog zo vol mogelijk gespoten met houtlijm. Het Skyldsje kan dus best wel wat hebben.
Skyld Wetter, te weinig ruimte.
Het bovenste deel is wel productief maar niet zo sterk als het onderste deel. Ik heb wel eens een situatie gehad dat ik zo weinig ruimte had dat ik alleen het onderste deel van de Skyld Wetter onder de hoofdkraan bevestigd heb met de twee klittenbandjes en dat werkte prima. Ik kwam daar ruim boven de 30.000 boviseenheden. Geweldig toch.
Ik heb maar een klein appartementje. Is de grote Skyld niet wat overdreven?
Nee. De Skyld heeft het grote formaat nodig om het resultaat te kunnen garanderen. Ik ben begonnen met de i-Doh standaard. Die was de helft van de grote Skyld. Dat ging jaren lang best goed maar op gegeven moment kregen we sommige plekken niet meer zoals we die graag zouden willen hebben. De oorzaak bleek in de toegenome sterkte van de stralingen en zeker de toename in het entiteitenverkeer te zitten. We hadden later wel de i-Doh Colos en die kon het veel beter aan. Nu zijn de uitdagingen nog veel groter en hebben we een tijdje geleden moeten besluiten om de i-Doh standaard niet meer te produceren. Op nieuwe plekken is het resultaat er gewoon niet als je voor kleiner gaat.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in.