Mijn leven als hoog sensitief en verder

Even voorstellen

Mijn naam: Tom Stoekenbroek en geboren in 1956. Ik ben vanaf mijn 45e bezig met de zoektocht naar verklaringen waarom ik zoveel voel, zie en ervaar en wat de gevolgen daarvan waren.

Inmiddels heb ik de last om weten te buigen naar een specialisatie op het gebied van ondernemerschap. En de resultaten mogen er zijn.

Wat is hooggevoeligheid voor mij?

Vanuit mijn jeugd kan ik me een paar dingen herinneren:

  • Hou je mond want er komt toch niets zinnigs uit.

  • Om me bij hun te houden kreeg ik een tuigje om.

  • Ben ook een keer weggelopen toen ik een jaar of 4 was.

  • Ik ben jaren gepest op de lagere school, het jongetje met het brilletje.

  • Altijd heel vergaande ideeën.

Ik ben altijd anders geweest dan anderen.

Nu, jaren later weet ik wat het was. Hd ik dat toen maar geweten. Ik ben gewoon altijd al super gevoelig geweest en vertoonde duidelijk paranormale trekjes.

 

De gevolgen:
Ik weet nog dat ik op de lagere school in de laatste klas mijn naam moest zeggen als presentie. Dat ging op gegeven moment mis. Ik had de letters T S de K en de P niet meer. Mijn naam uitspreken was dus een uitdaging en gelijk ook het begin van een hoop ellende.

Op de middelbare school heb ik heel veel last gehad van mij spraakprobleem. Eigenlijk was er maar 1 leraar die het begreep en mij door de exames heen gesleept heeft. Het leren was geen probleem, zeker de B-vakken maar zodra het met taal of presemntatie te maken had kreeg ik hardkloppingen, zweten, hyperventilatie enz enz enz. Omdat ik vreemd genoeg bij engels niet een boek van Tolkien op mijn literatuurlijst had gezet maar het hele oeuvre en bij Nederlands gewoon alle boeken van Jan Wolkers kon ik toch doorstromen en de school afmaken.

Nu, een heel aantal jaren later weet ik de oorzaak; Als de energie niet klopt dan kan ik niets zeggen. De oorzaak zit heel vaak in mensen in de buurt die niet kloppen of niet zuiver zijn maar ook aardstraling, waterader in het bijzonder, betekent voor mij beschermen of wegwezen. Doe ik dat niet dan valt het systeem stil en voel ik me heel vervelend.

De uitdagingen van hooggevoeligheid: Iedereen wordt zuiver geboren en dan begint het.

Weer even naar mezelf:
Tot 2002 was ik werkzaam in de ICTen heb daar de laatste jaren daarvoor een bliksemcarriere gemaakt van programmeur naar een directielid bij een bedrijf van 4000 werknemers. Mijn verantwoording bestond uit het aansturen van de moeilijkste groep techneuten en daarnaast het oplossen van de grotere problemen op afdelingen en vestigingen en ook nog bij dochterbedrijven.

Ik werkte schijnbaar al helemaal vanuit mijn gevoel. Vrij vertaald moet ik zeggen dat er toen heel veel boven mijn pet gebeurde en als je het niet meer kunt snappen dan schakel je automatisch je gevoel in en dan kwamen de oplossingen eigenlijk vanzelf. In 2002 heb ik de ICT aan de wilgen gehangen en ben ik Bioresonantie gaan studeren en heb een praktijk gestart om mensen te gaan helpen. Al gauw nam mijn gevoeligheid het over en kon ik hele vreemde zaken oplossen. De paranormale deur opende zich en de zoektocht kon beginnen.

De feiten en cijfers
Toen ik begon met gevoeligheden was ongeveer 25% van de mensen gevoelig tot zeer gevoelig . Nu, 17 jaar later is dat ruim 75%. Dat is een gevolg van de evolutie. Niets meer maar ook niets minder.

De trigger
Sta je op een beurs, komen er kinderen en ook een paar volwassenen die voor je staan te springen en niet meer weg willen. Wat is dat? Waarom zijn de meeste kinderen niet bang voor je en vallen de meest uitdagende honden niet aan. Een kwestie van energie.

Ik was toen al bezig met stralingen op technisch gebied en schoorvoetend ben ik me gaan interesseren voor aardstraling en ook de andere wereld met zijn rondzwervende entiteiten.

Nu, een aantal jaren later ben ik daar zo bedreven in dat ik samen met de i-Doh de meeste plekken wel in balans krijg.

Of het nu straling is of entiteiten….. het lukt wel om het weer lekker leefbaar te maken.

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel