Mijn naam is Tom Stoekenbroek. Geboren in het gouden jaar 1956. In de ruim 20 jaar dat ik me met straling en energetica bezig gehouden heb, heb ik natuurlijk heel veel gezien en meegemaakt. Af en toe plaats ik een verhaal of podcast om de mensen die met hun gevoeligheden stoeien een klein beetje op het juiste pad te krijgen.

De eerste verhalen

de i-Doh vernieuwd

Hoogsensitief

EHS Electromagnetische Hypersensitiviteit
Aardstraling, geloven of niet?

Podcasts

Ook de moderne kanalen zoals Podcasts worden gebruikt.  Ze staan niet op de site het streamen in deze site niet toegestaan is.

Op een andere site is er een pagina met al mijn podcasts:

#1 Welkom bij mijn podcast!

Mijn eerste podcast met een verhaal over hoe het allemaal begonnen is. Een podcast over gevoeligheid, de veranderende energie op aarde en de energetica.

#2 i-Doh, Hoe en wat

De aarde verandert. Je weer lekker en thuis voelen, waar dan ook! De laatste jaren is de aardstraling in sterkte flink toegenomen en daarnaast is er een zeer krachtige oplossing nodig om entiteiten buiten de deur te houden.

#3 Entiteiten deel 1

De do's en dont's van entiteiten. Ervaringen en tips hoe je ermee om kunt gaan en kunt genieten van je gevoeligheid.

#4 Overgave als oplossing

Indien je voor meer dan 100% in de overgave kunt komen, krijg je van alles door en kun je dingen afroepen, bestellen, wensen uitspreken. In een situatie waar je het niet meer weet is het heel fijn om toch antwoorden te krijgen.

Uiteraard zijn de podcasts te beluisteren op diverse kanalen zoals soundcloud of Spotify

 

 

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel