Wat is straling?

Alles heeft te maken met trillingen. Van klein tot groot, alles heeft zijn eigen specifieke trilling. Trillingen kunnen andere trillingen beïnvloeden en daar ligt het eigenlijke probleem van straling. In een magnetisch veld zoals aardstraling of in een elektromagnetisch veld zoals van Electra, GSM, Umts enz. zijn trillingen oftewel frequenties aanwezig die overeen komen met de frequenties van delen van een menselijk of dierlijk lichaam.  Een voorbeeld daarvan is ons celmembraam, dat de in- en uitgaande stoffenstroom regelt van elke cel, heeft als hoofdfrequentie 22,5 Hrz. Als dat celmembraam continue bestookt wordt door eenzelfde frequentie maar dan een sterkere of zwakkere (amplitude) is de kans (90%) dat er een verandering optreedt in het functioneren van dat celmembraam.  De functie wordt dan als het ware naar beneden of naar boven getrokken.  Gebeurt dat bij te veel cellen van een orgaan dan gaat dat orgaan sneller of langzamer werken met alle gevolgen van dien.

 

Het menselijk en dierlijk lichaam.
Een lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water en daar ligt een van de oorzaken van dat wij last kunnen hebben van straling. Het water neemt de foute trillingen op en blijft van daaruit onze organen beïnvloeden oftewel (bio)resoneren. Het effect gaat soms snel maar duurt meestal jaren. De gevaarlijkste plek is dan ook onze slaapplaats. Daar vallen tijdens de slaap alle natuurlijke afschermingen weg en kunnen de verkeerde trillingen zo naar binnen.

Wanneer hebben of krijgen we er last van?
Eigenlijk altijd. Alleen merken we het niet altijd direct. De gevolgen komen vaak later te voorschijn.
Het nadeel van straling is dat het een heel traag poroces is en wij mensen het te laat merken dat er iets niet goed is.

Wanneer wordt er dan een grens overschreden?
Wij gebruiken, bij het meten en adviseren, de normen die algemeen gebruikt worden door woonbiologen. De overheid kent eigenlijk geen normen of als die er wel zijn, zijn die normen al een halve eeuw achterhaald.
Wij houden geen kruistocht tegen straling. Zie het als ondersteuning in de bewustwording wat straling voor gevolgen heeft en wij lossen het op door de velden aan te passen zodat we er minder last van hebben.

Combinatie is kracht
Het beste advies op stralingengebied is rekening te houden met alle soorten straling tegelijk. de combinatie is heel belangrijk. Is er bijvoorbeeld een waterader aanwezig, dan komt het effect van de zendmast of dect-telefoon 10 keer zo hard aan. Vaak is het effect van de stralingssituatie dan ook moeilijk aan 1 soort straling te liëren. Wij kijken naar het geheel en zoeken daar de beste oplossing voor. 

De Skyld, de beste oplossing
De Skyld is al jaren de beste oplossing tegen stralingen.
De bedoeling van de Skyld is dat er door het genereren van frequenties de stoorzenders geëlimineerd worden. Zoals aardstraling en ook electromagnetische straling. Daarnaast, misschien nog wel belangrijker is dat de Skyld de frequemties genereerd die gevoelige mensen en dieren heel hard nodig hebben.

 

 

 

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel