Maak jouw omgeving weer positief, krijg je levenslust weer terug

Hoe vaak horen wij dat de bewoners geen thuis gevoel hebben als ze in hun huis zijn en dat terwijl je huis een plek moet zijn waar je kunt regenereren en uitrusten. Lekker in balans komen of je nou hooggevoelig bent of gewoon gevoelig. Je hebt een plek nodig waar je jezelf kunt zijn.

De Skyld is daar een ondersteunend apparaat in en zorg naast het elimineren van de kwalijke stoorzenders zoals straling, aardstraling en entiteiten ook voor het toevoegen, versterken van de broodnodige energie die je nodig hebt als je gevoelig (of meer) bent.​

 

Het systeem:
De beste oplossing voor straling en hooggevoeligheid is het plaatsen van een Skylds in het woonhuis of stal en dan aangevuld met een Skyldsje per persoon, om buitenshuis ook redelijk bestand te zijn tegen de prikkelingen.
Wil je de kers op de taart dan kun je de Skyld en de Skyldsjes nog combineren met de Skyld Wetter om ook van binnenuit, via het water, de hoge energie binnen te krijgen.

​De Skyld bestaat uit een viertal roosters die op elkaar zijn afgesteld. Dit is een bioresonantiesysteem wat uitgevonden is door Paul Schmidt van de Firma Rayonex uit Duitsland. Met toesteming van Rayonex hebben wij de roosters zo afgsteld dat stralingsoorten veiliger en verdragelijker worden en daarnaast is na jarenlang onderzoek ook een range aan frequenties toegevoegd die ervoor zorgen dat de gevoelige mensen eindelijk genoeg energie krijgen om in balans te kunnen komen.

 

 

De versies van de Skyld

 

De kleinste telg van de Skyld familie

 

Skyldsje

De kleinste, draagbare telg van de Skyld familie is bedoeld om de mensen buiten de deur te beschermen maar let wel…. deze Skyldsje kan niet zoveel als de grote Skyld.

Eigenlijk is het Skyldsje bedoeld om toe te voegen op de bescherming die een grote Skyld levert. Het is dan de bedoeling dat je s’nachts in je eigen woonplekje lekker volgetankt wordt door de frequenties van zijn grotere broers om dan als je gaat werken onderhouden kan worden door het Skyldsje.

​Het bereik van het Skyldsje is ongeveer twee meter om je heen en wordt meestal in de broekzak gedragen. Bij vrouwen die vaak geen broekzak hebben wordt hij vaak in de bh onder de borst gedragen. Dat is ook gelijk de reden dat het Skyldsje niet afgelakt is.

 

het Skyldsje heeft roostertjes gevormd door staafjes die onder de loep in de lijm gelegd worden. En dat 4 lagen hoog. Daarna wordt het Skyldsje vol gespoten met lijm zodat alles op zijn plaats blijft. Wij horen nogal eens dat het Skyldsje een wasje meegedraaid heeften de vraag is dan of hij het nog doet.

Het Skyldsje kan best wel wat hebben en als hij niet rammelt dan is hij nog steeds goed.

   

Skyld en Skyld Pro
De laatste jaren is de aardstraling in sterkte toegenomen en daarnaast is er voor velen een zeer krachtige oplossing nodig om entiteiten buiten de deur te houden.

Speciaal om de sterkte te kunnen genereren, die nodig is om “schoon” te blijven, hebben we de Skyld gemaakt. Twee maal zo groot, zowel in de houten schaal als in de dikte van de roosters zorgen voor het “tig” maal versterken van de frequenties.

Was de i-Doh Standard geschikt voor een klein woonhuis, appartement, De Skyld kan op zijn gemak een groot huis ontstoren. Buiten komt de Skyld wel 100 meter ver.​

De Skyld is momenteel de meest gebruikte Skyld. Aangezien het aardstralingenverhaal en ook de entiteiten steeds zwaarder worden is de Skyld, nu en de eerste jaren, de beste oplossing.
De Skyld Pro is een Skyld met een hele belangrijke toevoeging in het aardstralenverhaal.. Ook de afstelling en de symbolen zijn anders. Beter aangepast aan de toekomst.

 

De aarde verandert

 

 

 

 

Skyld Wetter

 

 

Water is geen water meer en voegt ook niets toe aan ons lichaam. Dat was de klacht die wij hadden met het water wat zo uit de kraan komt. Om van water weer water te maken hebben we de Skyld Wetter gemaakt. Je klemt hem om de waterleiding, het liefst bij de watermeter. Dan heb je namelijk alle waterafname in een heel huis. DeSkyld Wetter verzorgt een aantal noodzakelijke waterzaken:

 

  • De informatie van oerwater wordt overgebracht.

  • Energetisch gaat het water naar 12 K Bovis in een paar uur, dan naar 34 K en soms uiteindelijk naar 50 K Bovis.

  • De draairichting van water wordt vastgezet op hoe die in het noordelijk halfrond moet zijn.​

Gifstoffen zoals de pil en anti-depressieva, die niet 100% uit het water gezuiverd kunnen worde, nemen een dusdanig hoge energetische lading aan dat het lichaam ze niet meer herkent en er ook niets meer mee doet. Boven erin, onder er weer uit.

Lekker fris, zacht, sprankelend water.

Kalk: De i-Doh Aqua doet niets aan het kalkgehalte maar zorgt er energetisch wel voor dat er minder aanslag in de waterkoker komt.

 

 

© 2020 - 2024 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel