Van i-Doh naar Skyld

i-Doh was voor zeker 15 jaar een hele mooie unieke naam. Apart en toch treffend voor waar de i-Doh voor staat. Helaas is daar het een en ander in gebeurd zodat wij genoodzaakt zijn de naam te wijzigen.

(EX)Partner van Bol.com
In een poging het bereik vergroten in Nederland hadden wij ons aangemeld bij Bol.com.  We hadden het kunnen weten maar er bestond natuurlijk geen categorie voor producten als de i-Doh dus na een paar pogingen de i-Doh goed gepositioneerd te krijgen hebben wij toch maar besloten het partnerschap op te zeggen. Wat er dan gebeurd is op zijn zachtst genoemd: lastig. Als je nu de i-Doh opvraagt krijg je de bol.com regels en daar staat doodleuk in dat de i-Doh niet meer leverbaar is. Dit kun je niet (laten) verwijderen dus die regels zullen altijd blijven staan en ook vanwege de goede positie van Bol in de zoekresultaten naar boven blijven komen. Op zich al een goede reden om van naam te wisselen.​

Covid
Ineens komt er nog een ander fenomeen naar boven in Google. Tik voor de gein maar eens idoh (zonder streepje) in.

Regel 1: IDOH (Infectious Diseases and One Health). met een referentie(s) naar Covid19. Dat wil je ook niet.
Weer een reden om te veranderen van naam.

Na bijna 15 jaar de naam i-Doh gaan we (2022) over naar Skyld. 
Fries voor schild en dat is wel heel treffend. De Skyld beschermt als een soort schild. Hij vormt een bol waarin tegenfrequenties................en ja, ik heb iets met Friesland, terwijl ik in Noord-Limburg woon. Maar mijn collega Hessel Sikkes woont in Friesland en is dan ook een echte Fries. De eer is aan Hessel.
 

Skyld: i-Doh Colos

Skyldsje: i-Doh Carry

Skyld Wetter: i-Doh Aqua 

© 2020 - 2024 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel