DE JUISTE ENERGIE OP DE JUISTE PLAATS

Welkom bij mijn avontuur! Ik ben Tom Stoekenbroek, geboren in het gouden jaar 1956 en ik heb van mijn passie en mijn gevoeligheid mijn werk gemaakt. Het is mijn missie om mensen mee te laten groeien met de stijgende frequentie van de aarde, zodat ze zich thuis en veilig voelen. 

De voorgeschiedenis​

Het bedrijf Natural Care is opgericht in 2000 vanuit een hele sterke enthousiaste en de wil om mensen en dieren verder te helpen in hun leven. Het antwoord wat wij erop hadden was het opzetten van een praktijk om van daaruit Bioresonantie te gaan gebruiken en ook daarmee hebben we hele mooie resultaten geboekt.​

Na een aantal jaren kreeg ik toch het gevoel dat  een praktijkruimte te klein voor mij was en ben ik, met Bioresonantie als basis, stralingen gaan meten door het hele land en ook in België.  Allereerst alleen de technische straling zoals zendmasten, Dect, Hoogspanning, Stroom enz. , de elektromagnetische velden. Gaandeweg heb ik mezelf “schoorvoetend” bewogen richting de aardstraling en alle zweverige zaken daar omheen.

Pootjes aan de grond

Het zweverige wat ik overal tegen kwam zorgde ervoor dat ik me bewust werd van mijn eigen gevoeligheid en ik kan na jaren toch wel zeggen dat ik tot de gevoeligsten behoor. 
Wat doe ik daarmee? In mijn gewone leven alleen gebruiken om gemakkelijker te kunnen leven en in mijn werk is het helpen van anderen naar een ander niveau een van mijn sterke punten geworden.

Maar… altijd de pootjes aan de grond en leven in het hier en nu. Dan blijft alles begrijpbaar en ookrealiseerbaar.

Oplossingen voor Straling en gevoeligheden

De ervaringen met diverse producten tegen straling geven mij elke keer weer het bewijs dat er maar heel weinig oplossingen zijn die redelijk stabiel waren en ook het probleem oplosten.  Na het kijken naar en werken met diverse oplossingen was toch elke keer weer de conclusie dat er veel te weinig geharmoniseerd werd door de apparatuur en daarom ben ik gaan zoeken naar een eigen oplossing die wel stabiel is en de uitdagingen die de mensen en dieren hebben met hun gevoeligheid oplostte.

De eisen
- Stabiel en betrouwbaar
- Niet plaats afhankelijk
- Het moet iets positiefs toevoegen

 

De i-Doh (SKYLD)

Op die basis is de i-Doh (Skyld) ontwikkeld. Een bioresonantie-apparaat dat ontstoort op straling  door tegenfrequenties uit te zenden en ook nog de energie (lees basis-frequenties) levert voor gevoelige mensen.
De eerste i-Doh dateert uit 2008 en inmiddels zijn er al heel veel mensen en dieren geholpen met deze oplossing.

Stralingsoplossingen.

Het laatste onderdeel van Natural Care is eigenlijk een zeer complete informatievoorziening  over het onderwerp straling. In het begin reisde ik door het hele land inclusief België en Duitsland om metingen te verrichten en apparatuur te plaatsen. Dat resulteerde in een jaarlijks gereden aantal kilometers van rond de 100.000 km. Veel te veel maar het was wel heel erg leuk om te doen en om zoveel mensen te helpen. Inmiddels hoef ik niet overal meer naartoe want de i-Doh kan de meeste stralingsproblemen gemakkelijk oplossen maar als de klanten alles zeker willen weten dan is een meting nog steeds mogelijk.

 

Natural Care, een gevolg van enthousiasme en doorzettingsvermogen

Steeds nieuwe situaties en steeds nieuwe dingen waar we ons voor in kunnen zetten zorgen ervoor dat ons enthousiasme en de behoefte aan innovatie en duurzaamheid hoog in ons vaandel blijven staan. Hoe meer mensen en dieren we kunnen helpen, hoe meer wij genieten en gemotiveerd zijn om door te zetten

 

© 2020 - 2023 Skyld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel